Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Συναντήσεις με Φορείς - επιχειρήσεις

Ημερομηνία Θεματολογία Συναντήσεων *

9/5/2016

 Συνάντηση της Δ.Ε. του ΚΕΠΑ με αντιπροσωπεία του ΕΙF (Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων) στα γραφεία του ΚΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη

28/11/2015

 Συνάντηση Δ.Σ. του ΣΕΒΕ (συμμετοχή προέδρου ΚΕΠΑ κ. Ν. Ευθυμιάδη και ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Θωμά-Φωκίων Αλγιανάκογλου) στα γραφεία του ΚΕΠΑ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκο Μπόλαρη

15/10/2015

Συναντήσεις του στελέχους του ΚΕΠΑ κ. Ν. Στάμκου στο Λουξεμβούργο για θέματα χρηματοδότησης μη τραπεζικού οορέα παροχής μικροπιστώσεων σε ΜΜΕ.
12-14/10/2015

Συναντήσεις αντιπροσωπείας ΚΕΠΑ στις Βρυξέλλες με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑ κ.Ν.Ευθυμιάδη με τους ευρωβουλευτές κ.κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, Μαρία Σπυράκη, & Εύα Καϊλή, το στέλεχος της ΕΕ κ. Διονύση Τσαγκρή και στελέχη του Flanders Design, στο πλαίσιο των Οpen Days.

19/11/2014

Συνάντηση στελεχών του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή του ΚΕΠΑ και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, κ.κ. Θωμά-Φωκίων Αλγιανάκογλου και Σπύρο Σκοτίδα

18/11/2014

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και του ΚΕΠΑ κ. Θωμά-Φωκίων Αλγιανάκογλου με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη

6/9/2014

Συμμετοχή του Προέδρου της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Θωμά-Φωκίων Αλγιανάκογλου στη συνάντηση της Δ.Ε. του ΣΕΒΕ με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Νικόλαο Δένδια.

24/8/2014

Συνάντηση ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη

18/12/2013 Συνάντηση στελέχών της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ με Τραπεζικά Στελέχη στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στους Δυνητικά Δικαιούχους στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013»

3/10/2013

Εξατομικευμένες συναντήσεις στελεχών ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ με επιχειρηματίες μέλη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) στα γραφεία του ΣΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη, για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)».

3/10/2013

Εξατομικευμένες συναντήσεις στελεχών ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ με επιχειρηματίες μέλη του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΘ) στα γραφεία του ΕΒΕΘ στη Θεσσαλονίκη, για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)».

8/9/2013

Συμμετοχή τoυ προέδρου του ΚΕΠΑ & της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ.Θωμά- Φωκίων Αλγιανάκογλου στη συνάντηση των Φορέων  της Θεσσαλονίκης με τον Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο Κυριακή 8/9/2013 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ

1/4/2013

Συμμετοχή των προέδρων του ΚΕΠΑ κ. Δημήτριου Συμεωνίδη και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ.Θωμά- Φωκίων Αλγιανάκογλου στη συνάντηση της Διοίκησης του ΣΕΒΕ με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη την Τρίτη 2/4/2013 στη Θεσσαλονίκη.

29/3& 1/4/2013

Συμμετοχή των προέδρων του ΚΕΠΑ κ. Δημήτριου Συμεωνίδη και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ.Θωμά- Φωκίων Αλγιανάκογλου στις συναντήσεις εργασίας του ΣΕΒΕ με Διοικητές Τραπεζών την Παρασκευή 29/3/2013 στην Αθήνα και τη Δευτέρα 1/4/2013 στη Θεσσαλονίκη για τα ζητήματα ρευστότητας των επιχειρήσεων.

5-6/5/2011

Εξατομικευμένες συναντήσεις στελεχών ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ με επιχειρηματίες μέλη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) στα γραφεία του ΣΕΒΕ και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στη Θεσσαλονίκη, για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων».

20/4/2011

Εξατομικευμένες συναντήσεις στελεχών ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ με επιχειρηματίες - μέλη του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) στα γραφεία του ΕΒΕΘ στη Θεσσαλονίκη, για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων».

24/1/2011

 

Συνάντηση υπεύθυνης Προγραμμάτων Τουρισμού της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κας Γαλάτειας Κεσσανίδου στα γραφεία του Επιμελητήριου Πιερίας, στην Κατερίνη, με τους τουριστικούς φορείς του Νομού Πιερίας για το πρόγραμμα «Πράσινος Τουρισμός 2010» και το υπό προκήρυξη πρόγραμμα «Εναλλακτικός Τουρισμός».

12/1/2011

 

Συνάντηση υπεύθυνης Προγραμμάτων Τουρισμού της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κας Γαλάτειας Κεσσανίδου στα γραφεία του  Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο με τους τουριστικούς φορείς του Νομού Χαλκιδικής για το πρόγραμμα «Πράσινος Τουρισμός 2010» και το υπό προκήρυξη πρόγραμμα «Εναλλακτικός Τουρισμός».

16/11/2010

Συνάντηση του Υπεύθυνου Δημοσιότητας & Πληροφόρησης κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλου με επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ ΣΕΡΡΩΝ για  το πρόγραμμα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες.

16/11/2010

Συναντήσεις του Υπεύθυνου Δημοσιότητας & Πληροφόρησης κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλου με επιχειρηματίες του Νομού Σερρών στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σερρών, στις Σέρρες για την παροχή διευκρινήσεων με σκοπό την ορθή υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες.

30/6/2010

Συνάντηση του στελέχους της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κας Γαλάτειας Κεσσανίδου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, με τουριστικούς φορείς της Χαλκιδικής για τα υπό προκήρυξη προγράμματα «Πράσινος Τουρισμός 2010» και «Εναλλακτικός Τουρισμός».

16/6/2010

Συνάντηση των στελεχών της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κας Γαλάτειας Κεσσανίδου και Ιωάννη Τσιτσόπουλου στα γραφεία του  Επιμελητηρίου Πιερίας, στην Κατερίνη, με τους τουριστικούς φορείς του Νομού Πιερίας, για τα υπό προκήρυξη προγράμματα «Πράσινος Τουρισμός 2010» και «Εναλλακτικός Τουρισμός».

* Οι συναντήσεις έχουν υλοποιηθεί από την Κεντρική Δομή της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ. Τα σχετικά παραδοτέα βρίσκονται στο αρχείο της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ. Στις παραπάνω ενέργειες δεν συμπεριλαμβάνονται όσες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (Επιμελητήρια, ΑΝΚΟ) oι οποίοι διατηρούν το απαραίτητο αναλυτικό αρχείο με τα σχετικά παραδοτέα.  

 

επιστροφή