Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

4-10-2012 Εκδήλωση της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για τις επιχειρήσεις που υλοποιούν έργα στο πρόγραμμα ''Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων'' του ΕΠΑΝ ΙΙ την Τετάρτη 3/10/2012 στα Κοίλα Κοζάνης

Με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Εξωστρέφεια -Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» του ΕΠΑΝ ΙΙ συνεχίσθηκαν, χθες, Τετάρτη 3/10/2012, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ- Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, για τις επιχειρήσεις που υλοποιούν έργα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων του ΕΠΑΝ ΙΙ που διαχειρίζεται η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΦΕΠΑΕ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, κος Θανάσης Κακούδης και Κώστας Κρικέλης ανέλυσαν τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις, προκειμένου να υλοποιήσουν και να ολοκληρώσουν επιτυχώς το έργο τους, χωρίς καθυστερήσεις, παραλήψεις ή λάθη, στο πλαίσιο του προγράμματος. Παράλληλα, επισήμαναν ότι τόσο οι έλεγχοι των έργων, όσο και οι καταβολές της επιχορήγησης γίνονται πολύ γρήγορα, καθώς οι πόροι του προγράμματος είναι ήδη εξασφαλισμένοι, αρκεί οι επιχειρήσεις να υποβάλλουν τα σχετικά αιτήματα ελέγχου του έργου τους, με προσοχή και σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν αποσταλεί.

Από τη μεριά τους, οι επενδυτές, έθεσαν στα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ερωτήματα που αφορούσαν στα παραδοτέα και παραστατικά που πρέπει να τηρούν για τις δαπάνες που υλοποιούν, καθώς επίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη διάρκεια υλοποίησης του έργου τους.

Στην εκδήλωση παρέστη και η εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος κα. Ν. Γιαλόγλου οι οποία αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ΣΕΒΕ και τα επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης των επιχειρηματιών ή των εργαζομένων σε επιχειρήσεις, που θα υλοποιήσει σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, σχετικά με ζητήματα εξωστρέφειας.

Την εκδήλωση συντόνισε η Υπεύθυνη του Τμήματος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας / Enterprise Europe Network-Hellas της ΑΝΚΟ, κ. Λιάνα Παπατέρπου.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 8/10/2012 και ώρα 18.00 (6.00μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα, η αντίστοιχη με τη χθεσινή εκδήλωση ενημέρωσης, για τις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» του ΕΠΑΝ ΙΙ.

Φωτογραφικό υλικό

επιστροφή