Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Εκδήλωση για τις Strart-Up επιχειρήσεις στο πλαίσιο της ''START-UP EUROPE WEEΚ'' την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη 02/02/2017

Εκδήλωση για τις Strart-Up επιχειρήσεις στο πλαίσιο της ''START-UP EUROPE WEEΚ'' την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, από τις 2μμ έως τις 5μμ. στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας ''START UP WEEK'' διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη (εγκαταστάσεις CITY COLLEGE, Shefield University Inernational Faculty, Λέοντος Σοφού 3)  εκδήλωση για τις start up επιχειρήσεις σχετικά με την στρατηγική, την προετοιμασία, την απόφαση, καθώς επίσης και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διατίθενται από εγχώριους και ευρωπαϊκούς, δημόσιους και ιδιωτικούς πόρους, για την ίδρυση μία start up επιχείρησης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται απο την MADEGROUPCO (καινοτόμος πλατφόρμα στρατηγικής επικοινωνίας) και την OECON GROUP (εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων) με την υποστήριξη του Marketing Club και του  Young Entrepreneurs of Thessaloniki.

Επισημαίνεται ότι, οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης MADEGROUPCO και OECON GROUP οργανώνουν από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης  one-to-one στα γραφεία της OECON Group(κατόπιν έγγραφης αίτησης) και την διαδικτυακή προβολή των επιτυχημένων ιστοριών των start-ups της πόλης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή των ανοικτών πάνελ συζητήσεων. Στο πάνελ που αφορά τη χρηματοδότηση των start up επιχειρήσεων θα συμμετέχουν και οι κ.κ. Σκοτίδας Σπύρος, Γ.Δ. ΚΕΠΑ/ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, Ιωάννης Τσιτσόπουλος, Υπεύθυνος Δημοσιότητας και Πληροφόρησης ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και ο κ. Νεοκλής Στάμκος, στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ/Υπεύθυνος Μικροπιστώσεων.

Για την εγγραφή της συμμετοχής σας στην εκδήλωση πατήστε εδώ.

..pdf..Πρόγραμμα εκδήλωσης

επιστροφή