Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Ημερίδα του ΚΕΠΑ και του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις Μικροπιστώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μικροπιστώσεων την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης 18/10/2016

Ημερίδα του ΚΕΠΑ και του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις Μικροπιστώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μικροπιστώσεων την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μικροπιστώσεων (European Microfinance Day) το ΚΕΠΑ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα ''Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες με οδηγό τις Μικροπιστώσεις'' την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στόχος της ημερίδας είναι η προώθηση των μικροπιστώσεων ως σημαντικό εργαλείο χρηματοδότησης των Μκρομεσαίων Επιχειρήσεων και των ανέργων που σκοπεύουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρησης καθώς και η παρουσίαση καλών πρακτικών που υλοποιούνται στην Ε.Ε..

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι εκπρόσωποι του της ΕΕ, του Υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς και στελέχη ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρηματικών φορέων και οργανισμών (ΣΕΒΕ, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, Microfinance Centre,κ.λ.π.).

Η ημερίδα η οποία εντάσσεται στο πλαίσο ευρύτερης πανευρωπαϊκής καμπάνιας  για τις μικροπιστώσεις την οποία υποστηρίζουν 32 φορείς της ΕΕ μεταξύ αυτών και το ΚΕΠΑ μέσω του έργου microSTARS) και διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκoύ Δικτύου Μικροπιστώσεων (Εuropean Microfinance Network),  του Κέντρου Μικροπιστώσεων (Μιcrofinance Centre) και της Eυρωπαϊκής και Οικονομικής Επιτροπής της ΕΕ (Εuropean Economic and Social Committee)  ενώ την υποστηρίζουν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (Εuropean Investment Bank), το Ευρωπαίκό Τμείο Επενδύσεων (Εuropean Investment Fund) και το έργο ''microSTARS'' που υλοποιεί το ΚΕΠΑ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Διασυνοριακού Προγράμματος IPA ''Ελλάδα-Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας'' 2007-2013.

Χορηγός της ημερίδας είναι η εταιρεία LIVEMEDIA ενώ χορηγoί επικοινωνίας είναι τα ΜΜΕ:  ΣΚΑΙ, FM100 ,ΤV 100, e-κονομική εφημερίδα Voria.gr, εφημερίδα THESSNEWS και το Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Την ημερίδα θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος κ. Νίκος Υποφάντης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διακτυακά μέσω livestreaming.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Πληροφόρησης της ημερίδας κα Αγνή Παγούνη τηλ. 2310-274033.

 

downloadΦόρμα εγγραφής -συμμετοχής

 

Πρόσκληση

 

..pdf.. Πρόγραμμα

 

..pdf..Βιογραφικά Ομιλητών

 

..pdf..Αφίσα

 

 

 

 

 

 

 

επιστροφή