Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Πετυχημένο το creative biscotto workshop στο biscotto coffee+ που διοργάνωσε το ΚΕΠΑ με θέμα ''Μοντέλο Καμβά: Πώς ο Σχεδιασμός Υπηρεσιών βελτιώνει τις υπηρεσίες της επιχείρησής σου” τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 08/06/2016

Πετυχημένο το creative biscotto workshop στο biscotto coffee+ που διοργάνωσε το ΚΕΠΑ με θέμα ''Μοντέλο Καμβά: Πώς ο Σχεδιασμός Υπηρεσιών βελτιώνει τις υπηρεσίες της επιχείρησής σου” τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016
Ακόμη ένα πετυχημένο creative workshop με τίτλο “Μοντέλο Καμβά: Πώς ο Σχεδιασμός Υπηρεσιών βελτιώνει τις υπηρεσίες της επιχείρησής σου” πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 στο +,biscotto coffee από το ΚΕΠΑ, στο πλαίσιο της προώθησης του έργου ''microSTARS''  που υλοποιεί το ΚΕΠΑ μέσω του  διασυνοριακού προγράμματος  ΙPA "Eλλάδα-Πρώην Γιουγκλοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013'' της ΕΕ. 
 
Στη διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες, οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονταν από επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κα. Αγνή Παγούνη, στέλεχος του ΚΕΠΑ και Σύμβουλο του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη, για τη μεθοδολογία του σχεδιασμού υπηρεσιών και πως αυτή δύναται να αξιοποιηθεί ως εργαλείο επιχειρηματικής υποστήριξης, καθώς και από τον κ. Νικόλαο Πόδα  Εκπαιδευτή Ενηλίκων και Σύμβουλο σε θέματα Καινοτομίας και Ανάπτυξης διαφόρων εθνικών φορέων και οργανισμών, για το Επιχειρηματικό Μοντέλο Καμβά,  που αποτελεί ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη της στρατηγικής της καινοτομίας με τη χρήση της μεθοδολογίας του σχεδιασμού από τις επιχειρήσεις.
 
επιστροφή