Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Απολογισμός εκδήλωσης στην Καστοριά την Πέμπτη 13/2/2014 για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 14/02/2014

Απολογισμός εκδήλωσης στην Καστοριά την Πέμπτη 13/2/2014 για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 13/2/2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καστοριάς η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Καστοριάς, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για την ενημέρωση των Δικαιούχων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού,Εμπορίου-Υπηρεσιών. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και παροχή χρήσιμων οδηγιών στους Δικαιούχους για την ορθή υλοποίηση του έργου τους.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Χαράλαμπος Καρατογλίδης, αφού καλοσώρισε τους ομιλητές της εκδήλωσης αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς η υλοποίηση των έργων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρος Σκοτίδας παρουσίασε αναλυτικά με τη χρήση πρακτικών παραδειγμάτων όλα τα βασικά σημεία του Οδηγού Υλοποίησης των Δικαιούχων, προκειμένου οι Δικαιούχοι να υλοποιήσουν τα έργα τους με τη μέγιστη δυνατή επιτυχία. Οπως τόνισε η τήρηση των οδηγιών επιφέρει έγκαιρη και χωρίς προβλήματα εκταμίευση της Δημόσιας Χρηματοδότησης (επιχορήγηση) και για το λόγο αυτό κάλεσε τους επενδυτές να είναι σε συνεχή επαφή με τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για την παροχή διευκρινίσεων στα  τυχόν ερωτήματά τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέρα από τις επιχειρήσεις -Δικαιούχους του προγράμματος, σύμβουλοι εκπρόσωποι επιχειρήσεων και στελέχη Τραπεζικών Ιδρυμάτων που εδρεύουν στο Νομό Καστοριάς.

 

Πρόσκληση

 

 Φωτογραφικό υλικό εκδήλωσης

επιστροφή