Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Απολογισμός εκδήλωσης στα Γρεβενά την Τρίτη 11/2/2014 για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 12/02/2014

Απολογισμός εκδήλωσης στα Γρεβενά την Τρίτη 11/2/2014 για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι Δικαιούχοι της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 11/2/2014 στις 6.00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Γρεβενών στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείτα από την Ευρωπαϊκή Ένωση-Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπττυξης.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και το Επιμελητήριο Γρεβενών.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης  ήταν ο γενικός διευθυντής της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ Σπυρίδων Σκοτίδας, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά όλα τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι Δικαιούχοι προκειμένου να υλοποιήσουν το έργο τους σωστά χωρίς προβλήματα στην εκταμίευσης της δημόσιας χρηματοδότησης(επιχορήγηση). Παράλληλα έδωσε χρήσιμες οδηγίες και κατευθύνσεις με τη χρήση συγκεκριμένων παραδειγμάτων  για θέματα υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου και των τεκμηρίων που πρέπει να συνοδεύουν την πραγματοποίηση των δαπανών, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου κάθε Δικαιούχου. Επίσης ενημέρωσε για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Δικαιούχοι για τη βελτίωση της ρευστότητάς τους προκειμένου να καλύψουν την ιδία συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Μετά το τέλος της εισήγησής του ο . Σ. Σκοτίδας απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων επενδυτών.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος που έλαβε πρώτος το λόγο αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στις προσπάθειες της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και του Επιμελητηρίου για τη σωστή ενημέρωση των επενδυτών και για τη σημασία που έχει για το Νομό η υλοποίηση των εγκεκριμένων επενδύσεων.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,  κ. Ζήσης Πιτσέλης, Διευθυντής Προγραμματισμού αναφέρθηκε στις προσπάθειες της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη στήριξη των επενδύσεων που υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα κατά τα φάση της αξιολόγησης, ενώ σημείωσε τη μεγάλη σημασία που έχουν οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις για την υλοποίηση των επενδύσεων.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν εκπρόσωποι των Τραπεζικών Ιδρυμάτων στο Νομό Γρεβενών.

 

Πηγή : Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Γρεβενών.

 

Πρόσκληση εκδήλωσης

 

Φωτογραφικό υλικό εκδήλωσης

 

επιστροφή