Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Aπολογισμός εκδήλωσης στη Φλώρινα για το πρόγραμμα ''Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)'' του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013 17/09/2013

Aπολογισμός εκδήλωσης στη Φλώρινα για το πρόγραμμα ''Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)'' του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013

 Το Επιμελητήριο Φλώρινας, η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας και η ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘’Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’ (ΕΠΑΝ ΙΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ συνδιοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα τη Δευτέρα 16/09/2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

Το θέμα της ημερίδας ήταν η παρουσίαση του προγράμματος ‘’Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ’’, το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙΙ) του ΕΣΠΑ 2007-2008  και στοχεύει στη δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για την ενίσχυση των εξαγωγών, την προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων καθώς και στην ανάπτυξη συνεργασιών/συνεργιών μεταξύ των Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων.

Η παρουσίαση του προγράμματος (όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, επιλέξιμες δαπάνες, προϋπολογισμός, ποσοστό επιχορήγησης, κ.λ.π.) έγινε από εκπρόσωπο της ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ κ. Κ. Κρικέλης. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους.

Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση των χρηματοοικονομικών εργαλείων που προσφέρονται στις επιχειρήσεις από την Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας προκειμένου να υλοποιήσουν το πρόγραμμα.       Η σχετική παρουσίαση έγινε από τον Δ/ντη κ. Καλιακούδα και τον Γεν. Δ/ντη της Τράπεζας κ. Νεστωρίδη.

 Πηγή : Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Φλώρινας

 

 Video με τις δηλώσεις του κ. Κώστα Κρικέλη (πηγή :http://echo.nextnet.gr/-17-9-2013)

 

Φωτογραφικό υλικό

επιστροφή