Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Απολογισμός Εκδήλωσης Επιμελητηρίου Σερρών την Τετάρτη 13/3/2013 στην Ηράκλεια για το πρόγραμμα ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίηση-Τουρισμός-Εμπόριο-Υπηρεσίες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'' 14/03/2013

Θεσσαλονίκη 14-3-2013

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα ενίσχυσης των ΜΜΕ στους τομείς της Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Σερρών, την Τετάρτη 13-3-2013, στη Δημοτική αίθουσα «ΡΟΜΕΟ» στην Ηράκλεια. Η εκδήλωση έγινε πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Ηράκλειας και Περιφέρειας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’(ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ- στο πλαίσιο του 2ουεπιχειρηματικού εργαστηρίου του διασυνοριακού έργου EMPLOCOMPτου Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013» παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κου Ιωάννη Μωυσιάδη.

Ύστερα από το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Ηράκλειας κου Γιώργου Σιάρκου, την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρ. Μέγκλας ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους του έργου EMPLOCOMPπου είναι η ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον, επαγγελματικών δεξιοτήτων στο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να δημιουργηθούν  ευκαιρίες για μικρές επιχειρήσεις και ταυτόχρονα να συμβάλει στην ενίσχυση τόσο των διασυνοριακών επιχειρήσεων όσο και στην ανταγωνιστικότητα της διασυνοριακής οικονομίας.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γ.Δ. της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρος Σκοτίδας ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα ενίσχυσης των ΜΜΕ στους τομείς της Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών, ενώ μετά το τέλος της ομιλίας του, δέχτηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους επαγγελματίες και υποψήφιους επενδυτές της Ηράκλειας και της γύρω Περιφέρειας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Αντιδημάρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηράκλειας κος Πατσάκας Ιωάννης, καθώς και εκπρόσωπος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σκοτούσας,

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΕΒΕΣ www.eves.grόπου είναι διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Επισημαίνεται ότι για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Πληροφόρησης Επενδυτών του Επιμελητηρίου Σερρών τηλ. 23210-99732.

  Πηγή : Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Σερρών

 

Video εκδήλωσης Επιμελητηρίου Σερρών στην Ηράκλεια

 

  Φωτογραφικό υλικό εκδήλωσης

επιστροφή