Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Απολογισμός Εκδήλωσης Επιμελητηρίου Χαλκιδικής τη Δευτέρα 11/3/2013 στα Μουδανιά για το πρόγραμμα ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίηση-Τουρισμός-Εμπόριο-Υπηρεσίες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'' 13/03/2013

Θεσσαλονίκη 13/3/2013

Με συμμετοχή από επιχειρηματίες της περιοχής Μουδανιών του Νομού Χαλκιδικής στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Οργανισμού των Νέων Μουδανιών, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013  η εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, για την παρουσίαση του νέου προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίηση-Τουρισμός-Εμπόριο-Υπηρεσίες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Ο πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γκιλής Γεώργιος  που έλαβε πρώτος το λόγο, αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος για την τόνωση της επιχειρηματικότητας στο Νομό Χαλκιδικής, καθώς και στην επωφελή συνεργασία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν τα στελέχη  της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ.κ. Γαλάτεια Κεσσανίδου και  Μπούκη Μαρία, οι οποίες παρουσίασαν στα μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του προγράμματος αναφερόμενες στο σκοπό του, τις επιλέξιμες δαπάνες και ενέργειες, τις προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων, καθώς και τις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο, τόσο της υποβολής όσο και της υλοποίησης  του έργου τους εφόσον ενταχθούν.

Παράλληλα αναφέρθηκαν  στις σημαντικές διευκολύνσεις του προγράμματος για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων, ενώ χαρακτήρισαν ιδιαίτερα θετικό γεγονός τη συνεργασία της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ με την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο πάντα προβολής και διαχείρισης του προγράμματος.

Μετά το τέλος της εισήγησης, οι κ.κ. Κεσσανίδου και Μπούκη απάντησαν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Η συμμετοχή των επιχειρηματιών στην ημερίδα, καταδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι εν λόγω δράσεις και την ανάγκη των επιχειρήσεων να ανταποκρίνονται πληρέστερα στις σύγχρονες απαιτήσεις της οικονομικής πραγματικότητας.              

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, πρόεδροι εμπορικών συλλόγων και σωματείων της Χαλκιδικής.

 

Πηγή : Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Χαλκδικής

Φωτογραφικό υλικό εκδήλωσης

επιστροφή