Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Απολογισμός παρουσίασης του προγράμματος ''Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίηση-Τουρισμός-Εμπόριο-Υπηρεσίες στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'' το Σάββατο 9/3/2013 και ώρα 9.30πμ. στη Θεσσαλονίκη(Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) στο Σεμινάριο 11/03/2013

Θεσσαλονίκη 11/3/2013

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον  παρακολούθησαν τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου  Ελλάδος/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 9/3/2013 το πρωϊ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίηση - Τουρισμός - Εμπόριο – Υπηρεσίες στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013»  με την υποστήριξη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ που είναι ο Φορέας Διαχείρισης του προγράμματος για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την επίβλεψη της Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΑΝ ΙΙ, ΕΥΔ-ΕΠΑΕ.

 Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Χρήστος Κοπατσάρης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για τη αποδοχή της πρόσκλησης να ενημερώσουν τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου, τόνισε τη σημασία του προγράμματος και το ενδιαφέρον που έχει για τα μέλη του.

Ακολούθως, το λόγο έλαβε το στέλεχος της  ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κα. Γαλάτεια Κεσσανίδου η οποία με τη βοήθεια του επίσης στελέχους της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Γιώργου Δαλκαλίτση, παρουσίασε αναλυτικά τις λεπτομέρειες του προγράμματος και ειδικότερα το σκοπό του, τους φορείς διαχείρισης αυτού, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα κριτήρια αξιολόγησης του προγράμματος, τις επιλέξιμες δαπάνες του, τα σημεία υποβολής των φακέλων, καθώς  και τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις για την ορθή υποβολή της πρότασής τους, η  οποία υποβάλλεται ηλεκτρονικά από τις 25.02.2013 και μέχρι τις 25.05.2013 στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr).

Τέλος οι κ.κ. Γ. Κεσσανίδου και Γ. Δαλκαλίτσης απάντησαν σε ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους λογιστές, οικονομολόγους και φοροτεχνικούς μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.

 Φωτογραφικό υλικό εκδήλωσης

επιστροφή