Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Πέλλας για την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίηση-τουρισμός-εμπόριο-υπηρεσίες στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 στα Γ 09/03/2013

Θεσσαλονίκη 9-3-2013

Πλήθος επιχειρηματιών ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Πέλλας και παραβρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013»τηνΤετάρτη 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.00μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά, εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Πέλλας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και την ΕΤΑΕΠ.

Την εκδήλωση προλόγισε η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πέλλας κα Ιωάννα Διαμαντή η οποία τόνισε τη δυναμική που μπορούν να δώσουν οι επενδύσεις μέσα από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τη δυνατότητα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων ώστε να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Μετέφερε παράλληλα και τον χαιρετισμό του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ιορδάνη Τσώτσου αναφέροντας την πεποίθησή του για την αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ από τους επιχειρηματίες του Νομού προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα αναπτυξιακή πορεία του Νομού Πέλλας.

Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Έργου της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Αθανάσιος Κακούδης που παρουσίασε όλα τα βασικά στοιχεία του προγράμματος όπως  την ταυτότητα του προγράμματος, τους φορείς διαχείρισης αυτού, τις επιλέξιμες δαπάνες και ενέργειες, τις προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων, τις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο, τόσο της υποβολής όσο και της υλοποίησης  του έργου τους εφόσον ενταχθούν, τις σημαντικές διευκολύνσεις του προγράμματος για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων καθώς και τα σημεία προσοχής για την ορθή υποβολή της πρότασης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση με τον συντονισμό του ειδικού Συμβούλου του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Βλαδίκα Γεώργιο στην οποία απαντήθηκαν δεκάδες ερωτήσεις των παρευρισκομένων επιχειρηματιών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μαρία Ζωγράφου –Τσαντάκη, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Σουπιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ. Παναγιώτης Σαραφούδης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πέλλας,  Πρόεδροι Επαγγελματικών Σωματείων και Φορέων του Δήμου Πέλλας καθώς και πλήθος επιχειρηματιών και νέων επενδυτών.

Πηγή : Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Πέλλας

Φωτογραφικό υλικό εκδήλωσης

επιστροφή