Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Πρόγραμμα Θεματικών Εργαστηρίων (workshops) από τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (ΒDSC) του ΚΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς για το μήνα Φεβρουάριο 2017 02/02/2017

Πρόγραμμα Θεματικών Εργαστηρίων (workshops) από τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (ΒDSC) του ΚΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς για το μήνα Φεβρουάριο 2017

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ( BDSC) του ΚΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς, διοργανώνουν το μήνα Φεβρουάριο 2017, θεματικά εργαστήρια (workshops) επιχειρηματικού ενδιαφέροντος για νέες και υφιστάμενες πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Επισημαίνεται ότι, τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (BDS) ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στο πλαίσιο του Έργου "Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της διασυνοριακής περιοχής Ελλάδας-ΠΓΔΜ'' με ακρωνύμιο ''microSTARS'', που υλοποιήθηκε από το ΚΕΠΑ, μέσω του Προγράμματος ΕυρωπαΪκής Διασυνοριακής Συνεργασίας ΙΡA «Ελλάδα – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013”, το οποίο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα  www.microstarstproject.eu ή να επικοινωνούν με τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη (κα.Αγνή Παγούνη, τηλ.2310-274033, pagounia@microstars.gr και στο Κιλκίς (κ. Δημήτρης Κατσαρέλλος, τηλ. 23410-27175, katsarellosd@microstars.gr ).

..pdf..Πρόγραμμα σεμιναρίων

 

..pdf..Δηλώσεις συμμετοχής

 

  

επιστροφή