Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Ενημερωτικές εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για την παρουσίαση της Δράσης ''Επιχειρούμε Έξω'' του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) σε συνεργασία με αναπτυξιακούς φορείς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. 11/12/2017

Ενημερωτικές εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για την παρουσίαση της Δράσης ''Επιχειρούμε Έξω'' του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) σε συνεργασία με αναπτυξιακούς φορείς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η KEΠΑ-ΑΝΕΜ Εταίρος του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με γεωγραφική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει, σε συνεργασία με φορείς ενημερωτικές εκδηλώσεις παρουσίασης της Δράσης ''Επιχειρούμε Έξω'' του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ανοικτής πρόσκλησης της Δράσης «Επιχειρούμε Έξω» και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για τη Δράση, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις.

Αναλυτικότερα :

1.Την Τετάρτη 13/12/2017 και ώρα 6:30μ.μ. στην Καστοριά (Αμφιθέατρο Ε.ΔΗ.ΚΑ., Περιοχή Χλόη, Καστοριά)σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καστοριάς

..Πρόσκληση

..Δελτίο Τύπου

2. Τη Δευτέρα 18/12/2017 και ώρα 6:00μ.μ. στην Κοζάνη (Κτήριο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Περιοχή ΖΕΠ), σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ και το ΣΕΒΕ.

..Πρόσκληση

..Δελτίο Τύπου

..pdf..Πρόγραμμα εκδήλωσης

3. Την Τρίτη 19/12/2017 και ώρα 6:00μ.μ. στη Θεσσαλονίκη (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θεσσαλονίκης, Β.Γεωργίου 1) σε συνεργασία με το ΣΕΒΕ.

..Πρόσκληση

..pdf.. Δελτίο Τύπου

 

 

 

 

επιστροφή