Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων για λήψη υπηρεσιών από το ΟΚ! Τhess 08/12/2017

Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων για λήψη υπηρεσιών από το ΟΚ! Τhess

Το OK! Thess προσκαλεί  άτομα ή ομάδες με καινοτόμες ιδέες, ανεξάρτητα του βαθμού ωρίμανσης, που θα ήθελαν να ωφεληθούν από τις υπηρεσίες της προ-θερμοκοιτίδας του OK!Thess ώστε να στήσουν μια επιχείρηση (startup) ή να ενισχύσουν μια startup που έχουν ήδη στήσει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Οι προτάσεις αξιολογούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι ακριβείς ημερομηνίες ανακοινώνονται στην παρούσα ιστοσελίδα.

Η τρέχουσα περίοδος κατάθεσης προτάσεων κλείνει στις 31 Δεκεμβρίου του 2017. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα ανακοινωθούν στις 15 Ιανουαρίου. Η περίοδος θερμοκοίτησης ξεκινάει με ένα μήνα υποχρεωτικών παρακολουθήσεων - Bootcamp - από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου.

Το Bootcamp αποτελείται από ένα εκτεταμένο Σαββατοκύριακο που ξεκινά την Παρασκευή το πρωί και τελειώνει τη Δευτέρα το απόγευμα. Στη συνέχεια και κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα πραγματοποιείται μια σειρά 8-10 επιχειρηματικών εργαστηρίων.

Τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την οπτικοποίηση της επιχειρηματικής διαδικασίας για συμμετέχοντες οποιουδήποτε επιπέδου και περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα θέματα:

  • Έναρξη νομικού προσώπου - Λογιστικά
  • Έρευνα αγοράς
  • Διαπραγματεύσεις
  • Πνευματική ιδιοκτησία - Νομικά
  • Ψηφιακό μάρκετινγκ
  • Ταυτότητα επιχείρησης
  • Επενδυτική ετοιμότητα

Στους επόμενους δύο μήνες του κύκλου, οι ομάδες συναντιούντε μια εβδομαδιαία με εναν Coach ώστε να συζητηθεί η πρόοδος τους.

Για συμμετοχή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής ή απαντήστε τις ερωτήσεις στο σώμα ενός e-mail και στείλτε στο apply@okthess.gr

Επισημαίνεται ότι το ΚΕΠΑ αποτελεί ενεργό μέλος του ΟΚ! Τhess.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

επιστροφή