Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Συμμετοχή του ΚΕΠΑ στην 3η συνάντηση εταίρων του έργου Design4Innovation, Santiago de Compostela 30/11/2017

Συμμετοχή του ΚΕΠΑ στην 3η συνάντηση εταίρων του έργου Design4Innovation, Santiago de Compostela

Στελέχη του τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΚΕΠΑ συμμετείχαν στην 3η συνάντηση των εταίρων του έργου Design4Innovation, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως και τις 8 Νοεμβρίου, στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα, της Ισπανίας.

Κατά την έναρξη των εργασιών της πρώτης ημέρας, πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση εταίρων και διεξήχθη συζήτηση για μια σειρά θεμάτων που αφορούν την υλοποίηση των δράσεων του έργου. Πιο συγκεκριμένα, οι εταίροι αναφέρθηκαν στην πορεία υλοποίησης των δράσεων τους, στην προβολή της ιστοσελίδας του έργου και στις προσπάθειες ενίσχυσής του αλλά και στο συντονισμό των επόμενων δράσεων (συνάντηση στη Μάλτα, συνάντηση στη Ρίγα κλπ.).

Το δεύτερο σκέλος της πρώτης ημέρας, αφορούσε την παρουσίαση συγκεκριμένων προγραμμάτων ενίσχυσης της καινοτομίας ή/και του design, από όλους τους εταίρους. Παρουσιάστηκαν έτσι διαφορετικών ειδών προγράμματα, που έδωσαν χρήσιμα στοιχεία στους υπόλοιπους για την πιθανή ανάπτυξη νέων /βελτίωση υφιστάμενων προγραμμάτων. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, ακολούθησε το σκέλος του εργαστηρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο κάθε εταίρος, μαζί με τον εκπρόσωπο που προσκάλεσε, έκανε χρήση δύο εργαλείων (personas, customer journey map) αναφορικά με το πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει προηγουμένως. Η συγκεκριμένη θεματική θα αποτελέσει τη «μαγιά» των εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο 6μηνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τέλος, την δεύτερη μέρα της συνάντησης, οι εταίροι του έργου επισκέφθηκαν μια σειρά εταιρειών οι οποίες εφαρμόζουν το design στη λειτουργία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου.

Ακουλουθήστε μας στο Facebook και στο Twitter.

Εγγραφείτε στην ομάδα στο LinkedIn.

επιστροφή