Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Oμιλία Γ.Δ. της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρου Σκοτίδα στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής 16/10/2017

Oμιλία Γ.Δ. της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρου Σκοτίδα στο 1ο  Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής

Τη χρηματοδότηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της ΠΕ Χαλκιδικής με τη συμβολή της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, παρουσίασε ο ΓΔ της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρος Σκοτίδας, στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκδικής που διοργάνωσε  η Αναπτυξιακή Εταιρία Χαλκιδικής (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ), στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέων Μουδανιών.

Στην εισήγησή του, ο κ. Σκοτίδας παρουσίασε  στην ενότητα ''Πρόσβαση στη Χρηματοδότηση'' στατιστικά και ποιοτικά στοιχεία απολογισμού από τη συμμετοχή των επιχειρήσεων της ΠΕ Χαλκιδικής στα προγράμματα που διαχείριστηκε η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ από την ίδρυσή της (2001) μέχρι και σήμερα, ενώ επίσης αναφέρθηκε στα προγράμματα που είνα ανοικτά για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης, καθώς και σε αυτά που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ότι θα προκηρυχθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, και ειδικότερα του ΕΠΑνΕΚ.

Επίσης, στην ίδια ενότητα ο Υπεύθυνος των Κέντρων Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης "microSTARS'' του ΚΕΠΑ, κ. Νεοκλής Στάμκος παρουσίασε το εργαλείο των  μικροπιστώσεων ως εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων, καθώς και τη λειτουργία του δύο Κέντρων που διατηρεί το ΚΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής, πατήστε εδώ.

επιστροφή