Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Aπολογισμός παρουσίας στελεχών του ΚΕΠΑ και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στις Βρυξέλλες στο διάστημα 20-24/1/2014 01/02/2014

Aπολογισμός παρουσίας στελεχών του ΚΕΠΑ και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στις Βρυξέλλες στο διάστημα 20-24/1/2014

Έντονη δραστηριότητα ανέπτυξαν τα στελέχη του ΚΕΠΑ και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κατά την παρουσία τους στις Βρυξέλλες στο διάστημα 20-24/1/2014. Συγκεκριμένα συμμετείχαν στο 4o workshop στο πλαίσιο του έργου ''SEE PLATFORM'' για την κοινωνική καινοτομία που διοργάνωθηκε στις 20-22/1/2014, συναντηθήκαν με στελέχη της Ε.Ε. και φορείς, ενώ επίσης συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε με την ευκαιρία της έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας το ΚΕΠΑ σε συνεργασία με το δίκτυο European Regions Research and Innovation Network (ERRIN), στις 22/1/2014 στα γραφεία της Ελληνικής Πρεσβείας.

Ειδικότερα στην εκδήλωση κεντρική ομιλήτρια ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για θέματα Εξωστρέφειας, Καινοτομίας & Ανταγωνιστικότητας κα. Στυλιανή-Ζωή Μακραντωνάκη, η οποία αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή στρατηγική της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως στις δράσεις για την εξωστρέφεια της Περιφέρειας, και τις ευκαιρίες που παρέχονται για την περαιτέρω ανάπτυξή της στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολούθως ο κ. Νεοκλής Στάμκος, εκπροσωπώντας το ΚΕΠΑ και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ  παρουσίασε τη δραστηριότητα και τους στόχους των δύο φορέων, δίνοντας έμφαση σε δράσεις σχετικές με την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και την προώθηση της καινοτομίας.
 

Την εκδήλωση προλόγισε ο εκπρόσωπος του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων κ. Παντελής Γκάσσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Ελληνικής Πρεσβείας στις Βρυξέλλες, ενόψει της Ελληνικής Προεδρίας. Επίσης την εκδήλωση χαιρέτησαν  η κα. Francoise Chotard, Πρόεδρος του ERRIN και Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Île-de-France στις Βρυξέλλες καθώς και ο κ. Richard Tuffs, διευθυντής του ERRIN, που ήταν και ο συντονιστής της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι ευρωπαϊκών περιφερειών και επιμελητηρίων καθώς και στελέχη ευρωπαϊκών δικτύων.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε networking cocktail με ελληνική μουσική.

 

Aπολογισμός παρουσίας στελεχών του ΚΕΠΑ και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στις Βρυξέλλες στο διάστημα 20-24/1/2014
Aπολογισμός παρουσίας στελεχών του ΚΕΠΑ και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στις Βρυξέλλες στο διάστημα 20-24/1/2014
επιστροφή