Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Απολογισμός Εκδήλωσης Επιμελητηρίου Καστοριάς την Τετάρτη 20/3/2013 στην Kαστοριά για το πρόγραμμα ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίηση-Τουρισμός-Εμπόριο-Υπηρεσίες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'' 26/03/2013

Θεσσαλονίκη 26-3-2013

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επιχειρηματίες του Νομού Καστοριά παρακολούθησαν την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Καστοριάς, την οποία συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Καστοριάς με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Καραταγλίδης Χαράλαμπος  που προλόγισε την εκδήλωση τόνισε τη σημασία του προγράμματος για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Νομού Καστοριάς.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Απασχόλησης κ. Γεώργιος Σβώλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην γενικότερο πλαίσιο ενίσχυσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των ΜΜΕ αναφέροντας επίσης το  σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην αξιολόγηση και διαχείριση του προγράμματος.

Ακολούθως,  το στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κα. Γαλάτεια Κεσσανίδου  συνεπικουρούμενη από το επίσης στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Δημήτρη Γιαλόγλου παρουσίασε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του προγράμματος, καθώς και  τις σημαντικές διευκολύνσεις που παρέχει το πρόγραμμα για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Μετά την παρουσίαση οι κ.κ Γ. Κεσσανίδου και Δ. Γιαλόγλου απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων επιχειρηματιών.

   Πηγή : Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Καστοριάς 

 

Φωτογραφικό υλικό εκδήλωσης  

επιστροφή